Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ook kermis op seniorenmiddag De Ploegers
 

 

Ook kermis op seniorenmiddag De Ploegers

De zittingsavonden in Ploegersland zijn nog maar net achter de rug en dan staat de Seniorenmiddag op zondagmiddag 12 februari 2017 al weer voor de deur. Het programma is bekend. Hoogtepunten vanuit het zittingsavondenprogramma treden opnieuw op tijdens de carnavalsmiddag voor 55+ers en mindervaliden. Zo maakt Zatte Adje (Arthur Brands), de twee roze beertjes uit de grijpmachine (Hilde van Abeelen en Yvon van den Bosch), de vrouwen van Prins Populus I &II met hun roddels uit de rups en de konijntjes van Hofkapel de Kromploegers met hun jamact ‘Uw peen is onze passie’ weer hun opwachting. Het belooft weer een hele kermis te worden.

Naast de hoogtepunten uit de Zittingsavonden zijn er ook optredens van nieuw talent te zien en een aantal verrassingsoptredens die in het diepste geheim worden voorbereid. Hofkapel De Kromploegers zorgt voor de muzikale omlijsting. Een middag die je zeker niet mag missen! De toegang is gratis. De zaal bij Ploegerspaleis Het Hof gaat om 13.00 uur open en het programma start om 13.30 uur.

Meer carnaval nieuws >>>>


12-02-2017
 
 
Ook kermis op seniorenmiddag De Ploegers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)