Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland

Iedere week geeft de geheimcommissie van de Ploegers een tip over de nieuwe Prins van Ploegersland. Deze wordt op zaterdag 29 oktober bekend gemaakt tijdens de avond Installatie Prins om 20:30 uur in Ploegerspaleis Hof van Liempde. Denkt u te weten wie de nieuwe prins wordt? Stuur uw antwoord dan naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaartjes voor de jaarlijkse Zittingsavonden van de Ploegers. 

Onze Prins zit dicht bij het vuur. Welk vuur denkt u dan misschien? Nou, het lopende vuurtje dat nu door Ploegersland gaat over zijn kandidatuur misschien? Zijn vingers heeft hij gelukkig nog nooit gebrand maar hij blijft er wel warm door. En een warme persoonlijkheid is precies wat de geheimcommissie van de Ploegers zocht voor de nieuwe Prins van Ploegersland! 

Auteur Reggie van Genuchten
Meer carnaval nieuws >>>>


30-09-2016
 
 
Tip 3 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)