Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland
 

 

Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland

Op zaterdag 29 oktober 2016 vindt de jaarlijkse installatie van de nieuwe Prins van Ploegersland plaats. U bent vanaf 20:30 uur van harte uitgenodigd in Ploegerspaleis Hof van Liempde . Denkt u aan de hand van de tips al te weten wie de nieuwe prins zal zijn mail uw suggestie dan door naar redactie@ploegers.nl. U maakt dan kans om 2 kaarten voor de jaarlijkse Zittingsavonden te winnen.

Tip 4
Wat kan de geheimcommissie nog meer zeggen over de nieuwe Prins van Ploegersland? Nou, onze nieuwe Prins is helemaal niet zo veeleisend. Geef hem op tijd zijn natje en zijn droogje en hij is een tevreden mens. Gezelligheid staat bovenaan in zijn vaandel en als je goed voor hem zorgt dan lacht hij heel de dag. Ja dan lacht hij heel de dag.


Meer carnaval nieuws >>>>


08-10-2016
 
 
Tip 4 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)