Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins van Ploegersland
 

 

Tip 6 nieuwe Prins van Ploegersland

Op zaterdag 29 oktober 2016 wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd in het Ploegerspaleis Hof van Liempde. Tot die datum geeft de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip die kan leiden tot de naam van de nieuwe Prins.
Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal zijn? Mail uw antwoord naar redactie@ploegers.nl en maak kans op 2 kaartjes voor de Zittingsavonden.

Tip 6:
In de afgelopen weken heeft de geheimcommissie van de Ploegers genoeg tips gegeven over het karakter, het uiterlijk en de hobby`s van de nieuwe Prins.
Maar wat doet hij nu eigenlijk heel de dag? Waar verdient hij de kost mee?
Het antwoord daarop is simpel: met praten. Hij kletst en praat en discussieert heel wat af. Of het allemaal even serieus is dat vragen wij ons af.

Meer carnaval nieuws >>>>


21-10-2016
 
 
Tip 6 nieuwe Prins van Ploegersland
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)