Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vivantjes nieuwe Gravin, Hofnar en Hofdame
 

 

Vivantjes nieuwe Gravin, Hofnar en Hofdame

Wij presenteren u Gravin Carlijn, Hofdame Jessica en Hofnar Amber Carlijn van Abeelen, geboren op 28 november 1991 in Oeteldonk en woont al haar gehele leven in Ploegersland.
Ze is verpleegkundige bij Vivent thuiszorg in Indegat, waar ze nu 3 jaar met veel plezier werkt. Ze heeft een relatie met Barry Hendriks, die u misschien wel kent als oud-raadslid van De Ploegers.
Zelf is ze ook lid geweest, daardoor is ze in contact gekomen met het echte carnavalsgevoel in Ploegersland. Hierdoor heeft Carlijn de Vivantjes leren kennen.


Haar Hofdame is Jessica van Abeelen, geboren op 12 juli 1993 in Oeteldonk en woont al haar hele leven in Ploegersland, totdat ze vorig jaar haar eigen stekkie in Indegat vond.

Ze is 2 jaar werkzaam als banketbakster in Oeteldonk bij Pilkington’s. Ze heeft een relatie met Emiel van Vugt, die u waarschijnlijk ook kent als oud-raadslid van De Ploegers en tegenwoordig als vrijwilliger. Hierdoor is Jessica weer vaker te vinden in Ploegersland.

Onze Hofnar is Amber van Abeelen, geboren op 28 augustus 1996 in Oeteldonk en woont al haar hele leven in Ploegersland. Ze volgt de opleiding Applied Science in Lampegat. Ze is werkzaam achter de bar bij DVG Liempde.
Het feestleven is haar met de paplepel ingegoten.

Jahaa, dat lees je goed, 3x de zelfde achternaam, Dit zijn namelijk 3 nichtjes! Dochters van jawel, 3 broers, Jan, Adrie en Tinus van Abeelen. Nu is het wel heel toevallig dat de Prinsen van Ploegersland ook dezelfde achternaam dragen, hoezo makt Liemt gin verschil?!

Auteur: Wout-Jan van Beers
Meer carnaval nieuws >>>>


19-11-2016
 
 
Gravin Carlijn, Hofdame Jessica en Hofnar Amber Carlijn van Abeelen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)