Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Xander d’n Urste en Prinses Silke d’n Urste
 

 

Prins Xander d’n Urste en Prinses Silke d’n Urste regeren over donseendjes

In gemeenschapshuis de Rots werd het tweetal zondagmiddag, onder toeziend oog van familie, vrienden en andere belangstellenden, gekozen door een deskundige jury. In totaal namen 15 leerlingen uit groep 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Boxtel en Lennisheuvel deel aan de verkiezingen.

Tijdens de verkiezingsmiddag werd het publiek door de kandidaten getrakteerd op spetterende en enthousiaste optredens tijdens een buut, het zingen van een lied en improvisatie in een woordspel. De jury, bestaande uit afgevaardigden van Stichting Openbaar Carnaval Boxtel, oud jeugdprinses Marleen en de Knokkers, stond door het enthousiasme van alle deelnemers voor een moeilijke keuze. Uiteindelijk verkozen zijn Xander, Silke, Jiske en Joep tot prins, prinses, adjudant en nar van Indegat.

Het prinselijk paar en gevolg zullen tijdens carnaval feesten en hossen in de Kwekpoel. Voor meer informatie over de activiteiten in de Kwekpoel kunt u zaterdag 27 januari tussen 11.00 en 15.00 uur terecht bij de promostands in het dorp (bij de Bruna) en in winkelcentrum Oosterhof. Boxtels bekende zanger/gitarist Boaz zal een bezoek brengen aan de infostands.
De Partypas is te verkrijgen bij Ring en Co in de Rechterstraat en bij de infobali van de Jumbo in winkelcentrum Oosterhof. Deze pas is goed voor vier avonden toegang tot de Kwekpoel en is voor 7 euro te koop.
Neem ook een kijkje op www.kwekpoel.nl voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en like ons op Facebook!

Meer carnaval nieuws >>>>


21-01-2018
 
 
Prins Xander d’n Urste en Prinses Silke d’n Urste
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)