Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Graaf, Rentmeester en Hofnar
 

 

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe Graaf, Rentmeester en Hofnar

Graaf Rick

Onze graaf gaat door het leven als Rick Timmermans, hij is 21 jaar oud en woont al zijn hele leven in Ploegersland. In het carnavalsseizoen 2007-2008 was hij Jeugdprins Wammes. Sinds ruim een jaar werkt Rick als Groepsopvoeder bij de La Salle in Indegat. Daarnaast is hij regelmatig te vinden bij de Durpsherberg, waar hij zowel achter als aan de bar zijn uren maakt. In zijn vrije tijd voetbalt hij in het 8e elftal van DVG, hier heeft hij de eer om iedere zondag de ballen uit het net te houden. Sinds een jaar heeft Rick een relatie met Jelle uit Leemput (Utrecht), aangezien Jelle van boven de rivieren komt zal deze carnaval voor hem een hele nieuwe ervaring worden.

Onze graaf wordt vergezeld door:Rentmeester Rick
Rick van de Laar is 22 jaar en geboren in Lampegat (Eindhoven), maar getogen in Ploegersland. Hij volgt de HBO-studie Human Resource Management in Lampegat; waarvoor hij op dit moment stage loopt bij Huis en Erf in Schorsbos (Schijndel). Net als onze graaf verdedigt hij op zondagmorgen de clubkleuren van DVG 8. Ook hij is met kleine regelmaat te vinden in de Durpsherberg waar hij maar al te graag drankjes aanneemt van onze graaf.

Hofnar Stefan
Onze hofnar hebben we vanavond verrast met zijn nieuwe carnavalsfunctie, Stefan van Beers is 21 jaar en geboren en getogen in Ploegersland. Hij volgt de HBO-studie Civiele Techniek aan de Avans Hogeschool in Kruikenstad (Tilburg). Voor Stefan zijn de Vivantjes niet vreemd; in het carnavalsseizoen 2015-2016 was hij Graaf en sindsdien is hij een enthousiast lid van onze vereniging. Door zijn ervaring kan hij onze Graaf en Rentmeester dus met raad en daad bijstaan.

Allaaf, en Liemt doet ut wel!

Meer carnaval nieuws >>>>


25-11-2017
 
 
Graaf, Rentmeester en Hofnar
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)