Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prins Ploegersland 2018
 

 

Installatie & receptie Prins Ploegersland 21 & 22 oktober

Op zaterdag 21 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. Deze prins gaat de scepter zwaaien over het seizoen 2017-2018; het 51e seizoen van Prinsenvereniging De Ploegers. Nieuw dit seizoen is dat de receptie voor de nieuwe Prins en zijn Adjudant direct de dag na de installatie plaatsvindt; dus zondag 22 oktober.

Zowel de installatie als de receptie vinden plaats in Ploegerspaleis ‘t Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. Iedereen is van harte welkom op beide activiteiten.

Op zaterdag 21 oktober neemt Prinsenvereniging De Ploegers afscheid van hun 50e prins, tweelingprins Populus I & II en hun adjudanten Harald en Anton. De avond begint om 20.30 uur. Als Eugène en François van Abeelen de ‘proeve van bekwaamheid’ met goed resultaat afleggen, zullen zij worden opgenomen in het Gilde van de Oud-Prinsen. Hierna volgt een installatiespel waarbij de nieuwe Prins en zijn Adjudant bekend worden gemaakt. Dit zal rond 22.30 uur zijn.

Zondag receptie
De dag na de installatie van de nieuwe Prins en Adjudant is er direct gelegenheid om hen te feliciteren tijdens de openbare receptie. Dit wordt een gezellige middag bij ’t Hof met voor nu nog een verrassend stel als ‘feestpaar’. Houd de website en facebookpagina van De Ploegers op zaterdagavond in de gaten om te weten wie de nieuwe Prins en Adjudant worden! De receptie begint om 15.11 uur en duurt tot 18.11 uur.

Meer carnaval nieuws >>>>


18-10-2017
 
 
Prins Ploegersland 2018
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)