Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers
 

 

Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari vinden de Jeugdzittingsavonden plaats bij Ploegerspaleis Het Hof. Met als thema ‘Superhelden’ staat weer een keur aan jeugdige artiesten garant voor een zeer gevarieerd programma met dans, muziek, toneel, zang, playback en sketches. Kaartverkoop is op woensdag 10 januari van 14.30 uur tot 16.30 uur (locatie Hamsestraat 10B). Kaarten zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Café Het Wapen van Liempde. Ook tijdens de kaartverkoop op 8 januari voor de Zittingsavonden zijn kaarten voor de Jeugdzittingsavonden verkrijgbaar.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2018 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers wederom de Jeugdzittingsavonden in Ploegerspaleis Het Hof aan de Nieuwstraat 43 in Liempde. De Jeugdcommissie van de Ploegers heeft weer gezorgd voor een leuk en gevarieerd programma. De winnaars van het Ploegerrangfestival laten zich nogmaals van hun beste kant zien. Deze optredens worden afgewisseld met verrassende acts van jeugdige Liempdenaren op gebied van toneel, dans en live muziek.
Alle kinderen van de basisschool hebben gratis toegang voor één van beide avonden. De gratis kaart geeft recht op een plaats op de banken voor in de zaal. Voor volwassenen en oudere kinderen bedraagt de entree € 4,50 per persoon.

Meer carnaval nieuws >>>>


03-01-2018
 
 
Kaartverkoop Jeugdzittingsavonden De Ploegers
 
 
 
Bekijk foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)