Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegerrangfestival
 

 

Opgave Ploegerrangfestival

Liempde, Op 17 december 2017 staat het Ploegerrangfestival weer op het programma van het jeugdcarnaval in Ploegersland. Traditioneel een activiteit waar veel basisscholieren uit Liempde aan mee doen. Opgeven kan tot 24 november. De winnaars verdienen een deelnameticket voor de Jeugdzittingsavonden.

Ook dit jaar zijn er weer twee verschillende onderdelen waarvoor ingeschreven kan worden: een soundmix-wedstrijd waarbij je zelf zingt en een playback-wedstrijd. Zowel aan het soundmixen als aan het playbacken mag je alleen of samen met een groepje van maximaal zes kinderen meedoen. Aan beide wedstrijden mag je eenmaal meedoen. In de categorie Soundmix strijden alle deelnemers tegen elkaar, ongeacht de leeftijd, en is er dus één set prijzen. In de playback-wedstrijd zijn er prijzen per twee schooljaren. Dus voor groep 3 & 4, groep 5 & 6 en groep 7 & 8. Daarnaast krijgt de meest carnavaleske act de ‘Vrolijke Noot’ uitgereikt door Z.D.H. Prins Joannes en adjudant Arthur. Alle prijswinnaars van het Ploegerrangfestival mogen optreden tijdens de Jeugdzittingszvonden op 12 en 13 januari 2018. Natuurlijk zullen ook de nieuwe Jeugdprins(es) en zijn/haar Adjudant(e) en de hele Jeugdraad aanwezig zijn. Het belooft dus weer een gezellige boel te worden.

Aanmelden
Wil je meedoen? Ga dan naar www.ploegers.nl/ploegerrang en meld je aan vóór 24 november. Het formulier is pas geldig als je ook je muziekbestand (MP3) meestuurt. Neem voor meer informatie contact op Jeugdcommissie van De Ploegers via jeugd@ploegers.nl.

Meer carnaval nieuws >>>>


04-11-2017
 
 
Ploegerrangfestival 2016
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)