Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!

De Kwekpoel is klaar voor carnaval 2019. Vanaf zaterdag 2 maart kunnen de kinderen uit Indegat hier vier middagen lang terecht om carnaval feestend door te brengen. Tijdens carnaval zorgt de Kwekpoel elke middag voor entertainment. Naast dansen en feesten op de muziek van de Dj’s van de KEK Discoshow kunnen de aller kleinste spelen in de mini kwekpoel. Vooral de duizenden confettisnippers zijn superleuk om mee te spelen

Zondagmiddag kun je dansen met Polly Polonaise, kun je knutselen en geschminkt worden.
Voor de allerkleinsten wordt maandagochtend tijdens het Donseendjesfeest een toneelstuk opgevoerd. Ook dit jaar is dat weer een leuk spannend verhaal.
Vooraf je de kleurplaat inleveren en wie weet win je een mooie prijs.
In de middag er een echte circusmiddag met acrobaat Tommie en een ballonenvrouwtje die te leukste figuren van ballonen maken. Speciaal voor dit thema is er popcorn en suikerspin te koop.
En dan is er al weer de dinsdag en kun je meedoen aan een liedjes Bingo en wordt carnaval 2019 om 17.00 uur afgesloten met de ‘eendverbranding’ op de parkeerplaats voor de Kwekpoel.
De toegang voor het donseendjesfeest en de middagen is dit jaar GRATIS.

Neem een kijkje op www.kwekpoel.nl en onze Facebookpagina of Instgram voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en het complete programma en openingstijden van de Kwekpoel!

Meer carnaval 2019 nieuws >>>>


24-02-2019
 
 
Donseendjesfeest
archief foto
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)