Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!
 

 

Carnaval in De Kwekpoel!

Vanaf zaterdag 2 maart kunnen de kinderen uit Indegat hier vier avonden terecht om carnaval 2019 feestend door te brengen. Tijdens carnaval zorgt de KEK elke avond voor het meest coole feest wat er is. Naast de party met KEK Discoshow kun je het samen met je klasgenoten tegen andere scholen opnemen in de Kwekpoel scholenbattle. Zondagavond is er een te gekke NEON Party en is de finale van de scholenbattle.

Op maandagavond is er de “MEGA MONDAY” en dan is de kwekpoel, van 22.30 tot 1 uur, speciaal open voor jongeren tot 17 jaar. De entree hiervoor is slechts 2 euro.
Dinsdag zal om 17.00, op de parkeerplaats voor de Kwekpoel, de ‘eendverbranding’ plaatsvinden, waarmee het jeugdcarnaval van 2019 wordt afgesloten. Maar natuurlijk is er op dinsdagavond een spectaculair eindspektakel met de dj’s van KEK.

Voor kinderen die het feest in de Kwekpoel elke avond mee willen maken is een Partypas te koop. Deze pas kost 7 euro en is verkrijgbaar bij Ring & Go in de Rechterstraat en bij de infobali van de Jumbo in winkelcentrum Oosterhof.

Neem een kijkje op www.kwekpoel.nl en onze Facebookpagina of Instgram voor de laatste informatie over het jeugdcarnaval in Boxtel en het complete programma en openingstijden van de Kwekpoel!

Meer carnaval 2019 nieuws >>>>


25-02-2019
 
 
Kwekpoel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)