Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zittingsavonden Ploegersland  
 

 

21 januari kaartverkoop zittingsavonden Ploegersland  

Ook dit jaar organiseert Prinsenvereniging De Ploegers weer de zittingsavonden en wel op donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 februari 2019. Het thema van de zittingsavonden is ‘Herrie op de Liemtse prairie’. Kaartverkoop is op maandagavond 21 januari 2019.

De kaartverkoop voor ‘Herrie op de Liemtse prairie’ vindt plaats bij Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43 Liempde) op maandag 21 januari 2019 van 19.30-20.30 uur. Vanaf 18.30 uur is Het Hof geopend en bij binnenkomst ontvangt iedereen een nummertje. In deze volgorde vindt de kaartverkoop plaats.
De kaarten kosten € 10,- per stuk. Alleen op donderdagavond voor 65+ en mindervaliden € 5,00 per kaartje. Voor vrijdag- en zaterdagavond mag per persoon een maximaal aantal van 4 kaarten gekocht worden.

Voor donderdagavond mag een maximaal aantal van 8 kaarten per persoon gekocht worden.
Tijdens de kaartverkoop van de zittingsavonden zijn er ook kaarten voor de jeugdzittingsavonden verkrijgbaar. De jeugdzittingsavonden zijn op 1 en 2 februari 2019. Meer informatie vind je op www.ploegers.nl

Meer carnaval 2019 nieuws >>>>


07-01-2019
 
 
21 januari kaartverkoop zittingsavonden Ploegersland  
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)