Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ploegerrangfestival Ploegerspaleis
 

 

Ploegerrangfestival zondag 16 december in Ploegerspaleis

Liempde, 12 december 2017 - Zondagmiddag 16 december a.s. staat het Ploegerrangfestival op het programma in Ploegerspaleis Het Hof. Ruim 50 deelnemers - verdeeld over 19 acts - uit de groepen 3 tot en met 8 gaan een nummer playbacken. Dit onder het toeziend oog van Jeugdprins Cas d’n Urste en adjudant Tim. Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof.

Een deskundige jury beoordeelt de optredens. In elke categorie van de groepen 3-4, 5-6 en 7-8 komen drie winnaars. De acts met de eerste prijs mogen deelnemen aan de jeugdzittingsavonden op 1 en 2 februari 2019. Ook de winnaar van de ‘Vrolijke Noot’, gekozen door Prins Joost d'n Echte en adjudant Tom mag zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De ‘Vrolijke Noot’ is het meest carnavaleske optreden van het Ploegerrangfestival.
Het Ploegerrangfestival begint om 13.00 uur in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. De zaal gaat om 12.30 uur open. De activiteit zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. Iedereen is van harte welkom om de optredens te komen bewonderen.

 

 

Meer carnaval 2019 nieuws >>>>


12-12-2018
 
 
Een van de optredens tijdens Ploegerrangfestival 2017.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)