Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vivantjes Graaf, Rentmeester en Hofnar
 

 

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe Graaf, Rentmeester en Hofnar.

Graaf Jari

Onze graaf gaat door het leven als Jari van Aarle. Hij is 18 jaar oud, geboren in Oeteldonk maar woont al zijn hele leven in Ploegersland. Jari zit op het VWO in Indegat, waar hij dit schooljaar hoopt te slagen en wil dan naar de Tilburg University in Kruikenstad. Onze graaf is al regelmatig te vinden bij de Durpsherberg, waar hij soms achter en soms voor de bar is. Ook voetbalt hij in de kelderklasse bij DVG waar hij heer en meester is tijdens de 3 e helft. Carnaval vieren, is bij Jari met de paplepel ingegeven. Zijn vader (Tom van Aarle) is muzikaal leider bij de Kromploegers en zijn moeder (Rianne van de Heuvel) zet zich al jaren in bij de Fanfare en is lang bij de Jeugzittingsavonden actief geweest. Met zo’n muzikale ouders is het natuurlijk niet vreemd dat Jari lid is van de slagwerkgroep van de Fanfare.

Onze graaf wordt vergezeld door:

Rentmeester Koen

Ook Koen Pouwels is geboren in Oeteldonk, maar getogen in Ploegersland. Hij is 22 jaar en afgestudeerd aan het Sint Lucas in Eindhoven, waar hij de studie Game-art heeft gevolgd. Koen is op zoek naar een leuke baan, maar hij twijfelt nog tussen een grafische baan of toch liever iets met muziek. Dat hierover twijfels zijn, is niet heel vreemd; muziek is namelijk een grote hobby van Koen. Hij is dan ook net als onze graaf lid van de slagwerkgroep van de Fanfare en sinds een paar jaar speelt hij ook bij de Kromploegers. Wellicht kunnen wij, als Vivantjes, nog wat leren van Koen, want hij geeft regelmatig muzikale workshops. Om tijdens de carnaval Graaf Jari topfit bij te kunnen staan, is Koen al ruim een half jaar in de sportschool met halters en kettlebells in de weer, Het heffen van een bierglas mag voor hem dus geen probleem zijn.

Hofnar Esther

Onze Hofnar, Esther Groenland, is geboren in Papgat, maar woont al 10 jaar in Ploegersland en sinds die tijd is zij lid van de Vivantjes. Ze heeft 2 dochters (Zoë en Diede) en ze werkt bij Kinderdagverblijf De Kindertuin als pedagogisch medewerkster. In haar vrije tijd helpt ze bij de jeugdcommissie van de Ploegers. Ook oefent ze graag thuis karaoke (Singstar) samen met haar zus Marleen en geeft ze, bijna wekelijks, een demonstratie van wat ze weer geleerd heeft in onze residentie. Maar vooral is ze het liefst daar waar het gezellig is (wat natuurlijk prima past binnen de Vivantjes). Omdat Esther weet wat er van onze Graaf verwacht wordt en met haar erbij elk feestje leuk wordt, is ze een perfecte Nar voor Graaf Jari..

Allaaf, en  ‘In Liemt gao g’t vanêiges’18-11-2018
 
 
Vivantjes nieuwe Graaf, Rentmeester en Hofnar.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)