Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Junioren indoor Drunen
 

 

AV Marvel Junioren actief indoor DrunenOp zondag 9 december heeft de Drunense Atletiek Klub (DAK) een driekamp georganiseerd voor de pupillen en de junioren B,C en D in Sporthal "Die Heygrave" te Vlijmen. Nadat de pupillen in de ochtenduren gestreden hadden, waren de junioren in de middag aan de beurt. De driekamp bestond uit de onderdelen 35m sprint, hoogspringen en kogelstoten.
De opkomst van de junioren was vanuit Marvel toch wel bedroevend laag, met zegge en schrijven 3 atleten, te weten Kelsey de Laat, Fenna van der Steen en Annamaria Vorstenbosch. Voor hen was het de eerste wedstrijd als C junior. Dit betekent dat zij voor het eerst kennis maakte met de 3kg kogel. Dat was aan een kant wel eve#n wennen, maar aan de andere kant werd per definitie door alle drie een PR behaald. Maar hier bleef het niet bij. Zowel Kelsey als Fenna gingen met 3 nieuwe PR's naar huis. Annamaria behaalde 2 nieuwe PR's en eindigde tevens als tweede in de driekamp waarbij in totaal 15 meisjes junioren C streden voor de eer.

Dames, van harte proficiat met de behaalde resultaten.

Hans Vorstenbosch Coach

Autteur Hans Vostenbosch
Meer av marvel nieuws >>>>


09-12-2012
 
 
AV Marvel
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)