Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Don Quichotte Sparrenbosloop
 

 

Maikel van der Steen wint 45e editie Don Quichotte Sparrenbosloop


Prins Hendrik atleet Maikel van der Steen heeft zondag de 45e editie van de Don Quichotte Sparrenbosloop op zijn naam geschreven. De Vughtse atleet won de strijd in een tijd van 29:24 min. en was daarmee een minuut sneller dan zijn ploeggenoot Gerwin van den Hurk.

Zo'n 250 atleten kwamen zondag aan de start op landgoed Sparrenrijk. De fraaie weersomstandigheden en de prachtige kleuren van het bos maakten het een prachtig schouwspel voor de deelnemers en bezoekers. Om 10:30 uur kwamen eerst zo'n 150 trimmers aan de start. Zij kozen zelf een afstand.
Onder de deelnemers van de trimloop waren ook de meeste deelnemers van de cursus "Start to run".

Om 11:30 was het de beurt aan de wedstrijdatleten. Zoals gezegd won Maikel van der Steen de strijd bij de heren senioren. Hij bleef wel een minuut boven het parcoursrecord. Bij de masters M50 was het Peter Duvekot, ook van Prins Hendrik, de snelste loper.

Bij de vrouwen ging de winst naar Marlin van Hal uit Mill. Zij had geen enkele tegenstand van betekenis, de tweede dame eindigde vijf minuten achter haar.

Er bleven ook medailles bij de organiserende vereniging Marvel. Annamaria Vorstenbosch was ruimschoots winnares bij de meisjes D-junioren. Ook winst voor Jasper Verberne bij de jongens pupillen B, hij bleef de nummer twee voor met één seconde verschil.

Kijk voor alle uitslagen op AV Marvel website

Bron Atletiek vereniging marvel
Website :www.avmarvel.nl
Meer AV Marvel nieuws >>>>


28-10-2012
 
 
Don Quichotte Sparrenbosloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)