Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

46e Don Quichotte Sparrenbosloop
 

 

Koos Verwey wint in stromende regen 46e Don Quichotte Sparrenbosloop

Koos Verwey wint zondag 26 oktober in stromende regen 46e Don Quichotte Sparrenbosloop op zijn naam geschreven. De atleet van DAK uit Drunen was de snelste deelnemer op de ruim 9 kilometer. Deze editie werd gekenmerkt door felle regenbuien afgewisseld met zonnige perioden en veel wind.

Door deze weersomstandigheden was het parcours zwaar en modderig. Verwey die al vele malen eerder de wedstrijd op zijn naam heeft geschreven was de concurrentie makkelijk de baas. Vanaf het eerste moment hield hij zijn tegenstanders op een ruime achterstand. Verwey finishte na 31:44 min. De enige die hij voor zich moest dulden was de latere winnaar bij de junioren A, Casper van der Putten, die echter een ronde minder hoefde af te leggen.
In totaal kwamen er ruim 200 deelnemers aan de start en deze trotseerden de soms barre omstandigheden. Door de overvloedige regenval werd het parcours loodzwaar en dus kwam het parcoursrecord niet in zicht.
Bij de dames wist Hilda Huizing de winst te behalen. De atlete van OSS Volo liep de afstand in 37:27 min. Margriet Zijderlaan van Clytoneus behaalde het zilver.

Marvelatleten
Onder de prijswinnaars waren ook Marvelatleten die het eremetaal in Boxtel wisten te houden. Ramon van Weert behaalde een tweede plaats bij de mannen senioren, Mees Bleumink het zilver bij de jongens C junioren.
Bij de A pupillen behaalde Jasper Verberne een verdiende tweede plaats en Loekie Krul kreeg een bronzen medaille omgehangen voor haar derde plaats bij de c-pupillen.Voor uitslagen kijk op www.avmarvel.nl

Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


27-10-2013
 
 
Koos Verweij
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)