Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Begin het jaar sportief!
 

 

Begin het jaar sportief bij AV Marvel !

Het nieuwe jaar begint goed bij Marvel. Op zaterdag 4 januari organiseren we een bijzonder evenement: Marvellous New Year. We starten met de warming up om 18.30 uur. We vertrekken vanaf de atletiekbaan van Marvel. Van hieruit lopen we rondjes van ongeveer 2 km. Je hebt de mogelijkheid om dit te doen door te rennen, te wandelen, te nordic walken of op je handen te lopen…...?! Je bepaalt zelf hoeveel en hoe hard je loopt. We stoppen om 19.45 uur. Vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa, oma, de buren maar ook de aangelijnde hond is welkom!

Iedereen kan meedoen! Na afloop is er de mogelijkheid om te douchen. Daarna gaan we door in ons clubgebouw en heffen we het glas op het nieuwe jaar. Onze voorzitter zal omstreeks 20:00 uur onder het genot van een hapje en een drankje vooruitkijken naar het jubileumjaar. Verder zal hij ook de Winkelman Wisselbeker en de Jan Peijnenburgbokaal uitreiken. Kortom, deze bruisende start van het jaar mag je niet missen!!

Meer AV Marvel nieuws >>>>


04-01-2014
 
 
Begin het jaar sportief bij AV Marvel !
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)