Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start To Run
 

 

Start To Run beginnen met hardlopen in Boxtel

Wil jij ook beginnen met hardlopen?
Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens Start to Run.

Atletiekvereniging AV Marvel Boxtel organiseert samen met Lopers Company Den Bosch een cursus in het voorjaar van 2015 bestaande uit zeven Start to Run trainingsochtenden. Ervaren looptrainers van AV Marvel geven op de kunststof atletiekbaan in Boxtel uiterst verantwoorde looptrainingen aan de absolute beginners.

Na een zeven-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen.
Believe it!
Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Ik zie je zaterdag!

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Marvel te Boxtel.

Running Coach App
Wil je ook samen met Renate Wennemars de huiswerktrainingen in? Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© in de Start to Run App kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen. Koppel je eigen lekkere loopmuziek in de App aan de Running Coach© trainingen en Renate loodst je door de training heen. Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

Theorie en praktijk
Samen trainen: vanaf zaterdag 7 maart 2015 en vervolgens zes zaterdagen er na. De trainingen vinden plaats vanaf de atletiekbaan van AV Marvel in Boxtel (clubhuis Markant). Iedere training start om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

Aanmelden & kosten
Online via www.starttorun.nl (kies voor Locatie Boxtel, AV Marvel clubhuis Markant).
Kosten: € 47,50 (incl. het Start to Run runningshirt).

Informatie:

Atletiekvereniging AV Marvel, www.avmarvel.nl
Michel van de Ven, m.vdven@samenleren.net,

Auteur Michel van de Ven
Meer atletiek nieuws >>>>


07-03-2014
 
 
Start To Run
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)