Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

A.V. Marvel en de 7 assistent trainers
 

 

Marvel sprookje “Marvel en de 7 assistent looptrainers”

Een maand of 3 geleden startte bij Atletiekvereniging Marvel een nieuw sprookje genaamd “Marvel en de 7 assistent looptrainers”. Binnen de vereniging was er een behoefte aan assistent looptrainers die indien nodig de vaste trainers en trainsters konden vervangen. Wel was er een officiële cursus van de Atletiekunie vereist omdat dan na het behalen van het certificaat er altijd een gecertificeerd trainer voor de groep staat die ook verzekerd is namens de club.

Gelukkig was er voldoende animo, maar liefst 7 gegadigden dienden zich aan. De cursus werd bij Marvel intern gehouden en gegeven door Angela Mensink, trainster van de vereniging, die hiervoor ook de vereiste papieren had. Wat hield de cursus in? De cursus bestond uit 3 dagdelen met een stuk theorie en een stuk praktijk. Tussen de cursusochtenden kregen we ook diverse opdrachten mee. We moesten 2 keer observeren bij een andere training en daar een verslag over maken. We moesten 2 trainingen verzorgen van A tot Z of om in hardlooptermen te blijven van Warming-up tot Cooling down. Hierover werden we dan beoordeeld. Het was leuk en leerzaam om met andere ogen naar een training en lopers te kijken.

Het hoe en waarom werd steeds duidelijker. Al met al een geslaagde cursus met op 10 December jongstlede de afsluitende proeven van bekwaamheid. Dit alles werd op de gevoelige plaat vastgelegd door Boxtelse “sportverslaggever” Hans Verberk van Boxteldigitaal.nl . Voor de rest werd alles netjes verzorgt door A.V.Marvel, koffie, koeken, materialen etc. waarvoor nog onze hartelijke dank. Uiteindelijk hebben we alle 7, Ans, Inger, Jan, Bas, Martin, Arjan en ondergetekende het certificaat behaald. Rest mij nog te schrijven dat we alle 7 kunnen zeggen: “Heehoo, heehoo, training assisteren doen we zoo”.

 

Auteur Maarte van Laak
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


10-12-2016
 
 
A.V. Marvel en de 7 assistent trainers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)