Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hell's Highway Rundoor Het Groene Woud
 

 

Eerste editie Hell's Highway Run ondersteund door Het Groene Woud

Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 juni wordt in Het Groene Woud de eerste editie van de Hell's Highway Run georganiseerd.

De Hell's Highway Run is een goede test voor je uithoudingsvermogen. Het parcours bestaat uit afstanden van vijf, tien of vijftien kilometer waarbij je onderweg hekwerk, grote hoogten, modder en andere obstakels trotseert. Het evenement start vrijdagochtend met een georganiseerde sportdag voor basisscholen en middelbare scholen uit de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel. Op vrijdagmiddag is er de mogelijkheid voor bedrijven om arrangementen af te nemen, met of zonder teambuildingsactiviteit in de vorm van de obstacle run. Zaterdag is bedoeld voor de fanatieke sporter die zich alleen of met een groep vrienden hiervoor kan inschrijven en de laatste dag is gericht op families. Het gaat niet alleen om een snelle finishtijd, maar vooral om het overwinnen van spectaculaire hindernissen en de doelstelling om samen de finish te halen.

Stichting Meierij Run
De organisatie van de Hell's Highway Run ligt in handen van Stichting Meierij Run. De stichting wordt grotendeels vertegenwoordigd door jongeren. Zij worden onder meer  betrokken bij de organisatie, het opbouwen, het afbouwen en door het uitvoeren stageopdrachten. Met de Hell's Highway Run wordt de groene omgeving van Het Groene Woud ingezet om mensen te stimuleren om te sporten en te bewegen.

Jongerenregeling Het Groene Woud
Het Groene Woud ziet de Hell's Higway Run als een mooie manier om jongeren te betrekken bij het gebied. Het wordt niet alleen georganiseerd door jongeren, maar daarnaast vormen zij ook een belangrijke doelgroep. Voor de organisatie van de Hell's Highway Run hebben de initiatiefnemers een bijdrage gekregen vanuit de jongerenregeling van Het Groene Woud. Met deze regeling krijgen jongeren de kans om hun kansrijke idee├źn daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. De regeling kent eenvoudige voorwaarden en de verslaglegging gebeurt middels een blog en een filmpje op Werkplaats Het Groene Woud. Jongeren die zelf een leuk idee hebben, kunnen zich  nog melden! Ge├»nteresseerden kunnen contact opnemen met Johan van Cuyck van Streekhuis Het Groene Woud via jvcuyck@hetgroenewoud.com.16-06-2016
 
 
Hell's Highway Rundoor Het Groene Woud
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)