Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

49e Don Quichotte Sparrenbosloop
 

 

Marlin van Hal verbetert parcoursrecord dames

Marlin van Hal heeft het parcoursrecord bij de dames verbeterd bij de 49 Don Quichotte Sparrenbosloop. De seniore uit Uden was ruim 10 seconden sneller dan haar eigen besttijd uit 2012. Bij de mannen wist Robin Spijkerboer van Generaal Michaelis onbedreigd de winst op te eisen.

Op de zeer fraaie herfstdag in de herfstvakantie kwamen ongeveer 150 deelnemers aan de start. Daarmee was de wedstrijd helaas wat onderbezet. Toch konden de deelnemers en toeschouwers genieten van de fraaie omgeving en de kleuren van landgoed Sparrenrijk.
De organiserende vereniging AV Marvel kon zelf ook meedelen in de ereprijzen. Tony de Groot behaalde de derde plaats bij de Mannen masters M35, Janny Maas won de wedstrijd bij de vrouwen masters M35. Bij de A-junioren was het Bas Peeters die het zilver behaalde, terwijl Fenna van der Steen de gouden medaille kreeg omgehangen bij de B-junioren. Kaike de Bie werd derde bij de jongens D-junioren en Isa de Bruijn tweede bij de C-junioren meisjes.
Ook de pupillen waren er ereplaatsen. Een eerste plaats voor Tygo Janssens bij de C-pupillen, in dezelfde groep behaalde Levi Kroon het brons. Emma Verhoeven werd tweede bij de meisjes pupillen C. Een overtuigende zege was er voor Mats van der Linden bij de jongens Pupillen A, en een fraaie tweede plaats bij de meisjes A-pupillen voor Anika van der Broek.

Uitslagen lees verder    
Ook www.boxteldigitaal.nl is op youtube te vinden met vele filmpjes


Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


30-10-2016
 
 
49e Don Quichotte Sparrenbosloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)