Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Rabo Paasloop & Rabo Kidsrun
 

 

Marvel organiseert de Rabo Paasloop & Rabo Kidsrun

Wedstrijd
De Boxtelse Atletiekvereniging Marvel organiseert op maandag 28 maart, 2e Paasdag, de 40e editie van de Rabo Paasloop. Deze wegwedstrijd over 15 kilometer wordt gelopen op een geheel verhard parcours met start en finish op de accommodatie van atletiekvereniging Marvel op sportpark Den Wielakker. Er zijn geldprijzen beschikbaar voor de AU-wedstrijdatleten in de categorieën Heren, Heren masters M35 en M50, Dames en Dames V35.

Het totale parcours bestaat uit vier ronden. De eerste ronde is 3,3 kilometer lang, en de drie overige ronden hebben een lengte van 3,9 kilometer. Het parcours voert de atleten langs de snelweg richting de wijk Oost, waar een grote lus wordt gemaakt.

Recreanten
Ook recreatieve lopers zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen finishen na elke ronde, dus na 3,3 km, 7,2 km, 11,1 km of 15 kilometer.

De Rabo Paasloop trekt jaarlijks enkele honderden deelnemers van binnen en buiten de regio naar Boxtel. De organisatie rekent ook in dit jaar weer op een massale deelname. In ieder geval zullen de meeste winnaars van het afgelopen jaar weer aan de start verschijnen. Ook de deelnemers aan de cursus Start To Run lopen een ronde mee.

Voorinschrijven is mogelijk t/m 22 maart via de website www.avmarvel.nl/paasloop.
Na-inschrijven is ook mogelijk op maandag 28 maart vanaf 9.30 uur tot 15 minuten voor de start van de wedstrijd. Het inschrijfbureau bevindt zich in het clubgebouw van AV-Marvel op sportpark Den Wielakker, De Voetboog 24, 5283 WL Boxtel

Het startschot zal gegeven worden om exact 10:30 uur. Dan gaan de AU-wedstrijdatleten van start voor hun afstand van 15 kilometer. Tegelijkertijd starten de recreatieve lopers die hun eigen afstand mogen bepalen. Voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar geldt dat de maximale afstand 1 ronde is (3,3 km).

Rabo Kidsrun
Na het succes van voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer de Rabo Kidsrun georganiseerd.
Deze loop over 1 kilometer is bestemd voor scholieren uit groep 3 t/m 8 van de basisschool. Op 2e Paasdag kunnen zij zich nog inschrijven tot een kwartier voor de start in het clubgebouw van Marvel.

De Rabo Kidsrun gaat om 10:00 uur van start, een half uur vóór de Rabo Paasloop. Deelname kost slechts 1 euro en begeleiders mogen gratis meelopen.

Alle deelnemers van de Rabo Paasloop ontvangen na afloop een ludieke herinnering.

Meer informatie via de website www.avmarvel.nl/paasloop.

Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


28-03-2016
 
 
AV Marvel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)