Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Rabobank Paasloop
 

 

Tony de Groot wint opnieuw Rabobank Paasloop

Marvelatleet Tony de Groot heeft net als in 2015 wederom de Rabobank Paasloop op zijn naam geschreven. In een door de wind en zware regen geteisterde wedstrijd wist de Groot in de laatste kilometer de winst voor zich op te eisen. Vlak voordat hij de atletiekbaan opdraaide nam hij afstand van Corné van Oirschot van de Tilburg Roadrunners.

Er werd begonnen met de Rabo Kidsrun. Zo'n 34 kinderen kwamen er aan de start van de 1000 meter. De harde wind maakte het erg zwaar voor de kids maar allen wisten de finish te bereiken.

De wind nam alleen maar toe naarmate de start van de 15km dichterbij kwam. Zo'n 100 atkleten meldden zich aan de start. Aanzienlijk minder dan voorgaande jaren maar gezien het weer erg begrijpelijk.

Tony de Groot en Corné van Oirschot hebben van het begin af aan de leiding genomen en liepen samen de gehele wedstrijd totdat de finish inzicht kwam. De Groot nam afstand en wist een kleine voorsprong tot aan de streep te houden. De groot finishte in 54:50 min.met 4 tellen voorsprong.

Intussen werd het voor de deelnemers steeds onaangenamer, niet alleen nam de wind verder toe maar ook de regen en zelfs hagel striemde hard tegen de lopers. Dat belette de meeste deelnemers niet om de afstand volledige te voltooien.

Bij de vrouwen was het Rian van Helvoirt die de wedstrijd bij de dames op haar naam schreef, zij liep de 15 kilometer in 1:08:23 uur.

Bron AV Marvel
Meer AV Marvel atletiek nieuws >>>>


28-03-2016
 
 
AV Marvel Rabobank Kids run Paasloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

28-03-2016
 
 
Tony de Groot wint opnieuw Rabobank Paasloop
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)