Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

040 Obstacle Run 2017
 

 

Succesvol 2e editie Obstacle Run Boxtel

Zondag 1 oktober werd de tweede editie Obstacle Run op de recreatieplas de Langspier gehouden onder perfecte weersomstandigheden. Er hadden zich ditmaal meerdere deelnemers inschreven dan de eerste editie die 2e paasdag van dit jaar werd gehouden. Alle ingredi├źnten waren ingebouwd over afstanden van 3 ┬Ż, 7 of 10,5 km in het parcours voor een perfecte Obstacle Run.

Om 10.00 uur werd er na een korte warming up het startsein gegeven voor de eerste run, waarna de hardloopschoenen gaande weg het parcours van kleur veranderde. Om alle obstakels te nemen kosten het de meeste deelnemers het toch, bloed, zweet en tranen. Maar na dat de finish was bereikt was er maar 1 gedachte I DID IT en trots. Ook de organisatie was zeer te spreken over dit geweldig evenement dat uiteindelijk onder prachtig zonnig weer werd verlopen en het een grote opkomst opleverde.

Meer atletiek nieuws >>>>


01-10-2017
 
 
040 Obstacle Run 2017
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

;

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)