Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Atletiekvereniging Marvel
 

 

Clubkampioenschappen Atletiekvereniging Marvel

Zondagmiddag 24 september stonden de clubkampioenschappen voor de jeugd van AV Marvel op de kalender. Zowel de pupillen als junioren gingen de strijd met elkaar aan. Daarbij probeerden ze ook hun eigen records te verbreken.

Onder veel belangstelling en aanmoedigingen van enthousiaste ouders en vrienden wisten veel van de atleten zichzelf te verbeteren. De pupillen kregen na afloop een diploma met daarop hun prestaties op onderdelen zoals de estafette, verspringen, hoogspringen en de sprint. Bij de junioren ging de strijd om titels in de verschillende leeftijdscategorie├źn. Onderdelen waren hier naast de snelle loopnummers en het hoogspringen onder andere kogelstoten en speerwerpen.

De clubkampioenen zijn geworden: Loeki Krull (MJD), Mats van de Linden (JJD), Isa de Bruijn (MJC), Roos van Dooremalen (MJB), Luuk de Bruijn (JJB) en Mees Bleumink (JJA).
Een fotoreportage van de wedstrijd staat op de website en facebookpagina van AV Marvel.

Meer atletiek nieuws >>>>


24-09-2017
 
 
Clubkampioenschappen Atletiekvereniging Marvel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)