Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Hardlopen voor beginners in Boxtel!
 

 

Start To Run: Ik zie je zaterdag 9 september!

Kom meedoen, kom beleven, kom samen hardlopen en maak het mee tijdens de najaar editie Start to Run.

Vanaf 9 september a.s. organiseert Atletiek Vereniging Marvel weer de beginnerscursus Start to Run.

Vele beginners zijn je al voorgegaan bij AV Marvel. De enthousiaste looptrainers en gezellige loopmaatjes van de startersgroep wachten je elke zaterdag op voor een motiverende en gezellige training. Je conditie verbetert en dat voel je! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Samen werk je toe naar de afsluitende 'Start to Finish' loop op de zevende zaterdag. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.
De cursus start op zaterdag 9 september 2017 om 09:30  uur. 7 weken train je op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond de ‘huiswerktrainingen’  te lopen.
Meer informatie en aanmelden (voor 26 augustus) is te vinden op de website van Marvel (www.avmarvel.nl). Kosten bedragen: € 49,50 (incl. verzekering en deelname aan de afsluitende Sparrenbosloop).
Maak ook een gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Marvel te Boxtel.

De trainers: zij zorgen ervoor dat je loopt met een glimlach!
Al vele jaren is Greet trainer bij AV Marvel. Zij weet mensen enthousiast te krijgen voor bewegen en hardlopen. Zij bewijst dat voor bijna iedereen sporten leuk kan zijn. Lopen bij een atletiekvereniging kan op alle niveaus. De doelstelling van de loper staat centraal! Greet is trots op de lopers van haar Start to Run groepen die zichzelf bijna altijd weten te verbazen.

Peggy heeft een achtergrond in diverse sporten. Ze straalt energie uit. Haar brede achtergrond en jaren ervaring zorgen ervoor dat de trainingen nooit saai zijn. Samen met Greet is zij een sterk team. Zij zorgen voor een verantwoorde en leuke start van je hardloop leven! Kom erbij en laat je enthousiasmeren voor het lopen door de trainers maar ook door de groep!
Heb je al enige ervaring?
Wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt!  Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl

Meer informatie:
Atletiekvereniging AV Marvel, www.avmarvel.nl
Martin van der Broek,   m.vanderbroek@home.nl
Atletiekunie https://www.yakultstarttorun.nl

Start to Run is een initiatief van de Atletiekunie. 
23-07-2017
 
 
Start To Run: Ik zie je zaterdag 9 september!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)