Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start to Run gaat in Boxtel van start op 25 februari!
 

 

START TO RUN: Hardlopen voor beginners in Boxtel!

Wil jij beginnen met hardlopen? De beginnerstraining bestaande uit zeven Start to Run trainingsochtenden gaat binnenkort weer van start. Na de zeven-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 3 kilometer achter elkaar hardlopen. Ervaren looptrainers van AV Marvel geven in vervolg op eerdere succesvolle edities wederom de verantwoorde looptrainingen.

Motiverende en gezellige trainingen
De enthousiaste looptrainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een motiverende en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ loop op de zevende zaterdag.

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen. Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving en laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Marvel te Boxtel.
Atletiekvereniging AV Marvel organiseert de trainingen in samenwerking met de Atletiekunie en Lopers Company Den Bosch.

Startlocatie van de trainingen is de atletiekbaan van AV Marvel in Boxtel (clubhuis Markant). Iedere training start om 9.30 uur en duurt tot 11.00 uur. Op de woensdagen biedt Marvel nog een aantal extra huiswerktrainingen aan.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

Door de week kan je trainen met de Hardlopen.NL App met audiocoaching: jouw persoonlijke online trainer. Na inschrijving van de Yakult Start to Run cursus, krijg je direct en gratis toegang tot deze app. Hiermee bepaal jij wanneer je traint en hoe vaak.

Meer informatie en aanmelden voor 18 februari: https://www.yakultstarttorun.nl/home/inschrijven
Kosten: € 49,50 (incl. het Start to Run runningshirt en verzekering).

Voor de loper met enige ervaring en ambitie
Als je al wat ervaring hebt met lopen en wilt werken aan het aantal kilometers dat je kan lopen of je tempo wilt verhogen, is een alternatief om je aan te melden voor een van de loopgroepen van Marvel.  Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar je eerste wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand die ja al eerder hebt gelopen. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt! 
Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl

 

Bron : Atletiekvereniging Marvel
Lees meer atletiek nieuws >>>>


25-02-2017
 
 
Start to Run gaat in Boxtel van start op 25 februari!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)