Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Profielloop – Vernieuwend, verrassend, verbeterd
 

 

Studenten organiseren opnieuw Profielloop na succesvolle eerste editie.

Op 17 september 2017 zal de tweede Profielloop in Gemonde georganiseerd worden. Vorig jaar hebben Robin Bogers en David Mornout dit evenement georganiseerd als profielwerkstuk van Gymnasium Beekvliet, dat zij met een 9 hebben afgerond. Nu beide heren geslaagd zijn voor het vwo hebben ze besloten om de Profielloop nogmaals te organiseren.

Om het evenement nog toegankelijker te maken, zijn er op 17 september ook twee wandeltochten uitgezet. Het diverse aanbod van de Profielloop bestaat nu uit een Kidsrun van 1 km, een hardloopronde van 5.5 km, een hardloopronde van 10 km en twee wandeltochten, eveneens 5.5 en 10 km. Start en finish is net als vorig jaar bij VV Irene, waar live muziek wordt afgewisseld met een DJ. De routes gaan door het buitengebied van Gemonde, en bevatten zowel verharde als onverharde delen. Hierdoor is het evenement geen wegwedstrijd, maar ook geen cross/trail; de Profielloop kenmerkt zich namelijk door haar variatie. Op www.profielloop.nl zijn de routes al te zien en bovendien kan men via deze site al inschrijven voor de Profielloop. Inschrijven kan, voor één euro extra ook op de dag zelf. Het inschrijfbedrag bedraagt tussen de 1 en 5 euro, afhankelijk van de te lopen afstand.

Dankzij de samenwerking met allerlei lokale bedrijven en verenigingen zijn er leuke prijzen te winnen én kan het inschrijfgeld voor de Profielloop laag blijven. Verder worden er foto’s gemaakt door professionele fotografen, die na afloop van het evenement gepubliceerd zullen worden. Uiteraard is voor alle deelnemers een leuke herinnering. Dus twijfel niet, en doe mee aan de Profielloop!

Auteur David Mornout en Robin Bogers
Meer atletiek nieuws >>>>


31-07-2017
 
 
Profielloop – Vernieuwend, verrassend, verbeterd
 
 
 
Bekijk de archief foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)