Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wil jij ook fit beginnen aan het nieuwe jaar?
 

 

Hardlopen voor beginners in Boxtel!

Kom meedoen, kom beleven, kom samen hardlopen en maak het mee tijdens de najaar editie Start to Run. Vanaf 3 februari organiseert Atletiek Vereniging Marvel weer de beginnerscursus Start to Run. Vele beginners zijn je al voorgegaan bij AV Marvel. De enthousiaste looptrainers en gezellige loopmaatjes van de startersgroep wachten je elke zaterdag op voor een motiverende en gezellige training. Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Samen werk je toe naar de afsluitende loop. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.
De cursus start op zaterdag 3 februari 2018 om 9.30 uur. 7 weken train je op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond de ‘huiswerktrainingen’  te lopen.
Meer informatie en aanmelden (voor 26 januari) is te vinden op www.avmarvel.nl en https://www.yakultstarttorun.nl/.

Maak ook een gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgeving laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van AV Marvel te Boxtel.


De trainers: zij zorgen ervoor dat je loopt met een glimlach!
De trainers weten mensen enthousiast te krijgen voor bewegen en hardlopen. Zij bewijzen dat voor bijna iedereen sporten leuk kan zijn. De doelstelling van de loper staat centraal! De lopers van de Start to Run groepen weten zichzelf bijna altijd te verbazen.

De trainers zorgen voor een verantwoorde en leuke start van je hardloop leven! Kom erbij en laat je enthousiasmeren voor het lopen door de trainers maar ook door de groep!

Heb je al enige loopervaring?
Wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt!  Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl
Meer informatie:

Start to Run is een initiatief van de Atletiekunie.

 


08-12-2017
 
 
Hardlopen voor beginners in Boxtel!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)