Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Paasloop 2018
 

 

Vernieuwde Paasloop AV Marvel piekt meteen

Boxtel – De 42e maar volledig vernieuwde Paasloop in Boxtel is een succes geworden op Tweede Paasdag. Liefst 298 deelnemers verschenen aan de start bij atletiekvereniging Marvel. Winnaars werden Koos Verweij uit Drunen en Janny Maas uit Boxtel.

Toploper Verweij legde de 10,5 kilometer door het buitengebied van Boxtel en Gemonde af in 35:07 minuten. Hij was daarmee ruim een minuut sneller dan de nummer twee, thuisloper Tony de Groot. Ook bij de vrouwen waren de verschillen tussen de snelsten groot. Marvel-atlete Janny Maas pakte de winst in 42:51 minuten, bijna een minuut vóór Hanneke van der Meide van Eindhoven atletiek.
Achter de echte wedstrijdlopers voltooiden circa tweehonderd recreatielopers een route van naar keuze 10,5, 5,7 of 3,2 kilometer. Velen spraken hun waardering uit voor de nieuwe routes. Die voeren voor een belangrijk deel door het buitengebied, waar tot vorig jaar door woonstraten gelopen werd.

De Paasloop werd begonnen met een kidsrun waarvoor 39 kinderen aan de start verschenen. Kort voor de start maakte Marvel-voorzitter Martin van der Broek de komst van een nieuwe naamsponsor bekend. Hypotheekkantoor FAC in Boxtel steunt de loop voor een periode van drie jaar.
Uitslagen, film en fotoverslag zijn te vinden op de facebookpagina en website www.avmarvel.nl

Meer atletiek nieuws >>>>


02-04-2018
 
 
AV Marvel Kidsrun Paasloop 2018
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

02-04-2018
 
 
AV Marvel Paasloop 2018
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)