Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Even er lekker uit op 2e paasdag?
 

 

42e Paasloop in Boxtel: nieuw parcours en nieuwe afstanden

Wil je op maandag 2 april (2e paasdag) een lekker rondje lopen in het buitengebied van Boxtel en Gemonde? Doe dan mee aan de Paasloop in Boxtel. Het parcours van de 42e editie van de Paasloop is geheel nieuw.

Er is een keuze uit verschillende afstanden: 10,5 km, 5,7 of 3,2 km. Alle afstanden bestaan uit 1 ronde. De loop is bedoeld voor zowel de wedstrijdloper als de recreant.

De 10,5 km start vanaf de accommodatie van AV Marvel aan Den Wielakker en gaat via Boxtel-oost richting Gemonde, om via de Hooibrug (over de Dommel) weer terug naar de atletiekbaan te gaan. Dus, lekker door het buitengebied. De start van de Paasloop is om 11.00 uur.

Voor de kids van de basisschool, leeftijd 8 t/m 12 jaar, is er weer de bekende Kidsrun met een afstand van 1.200 meter. Ouders en begeleiders mogen meelopen. De Kidsrun start om 10.30 uur precies. De middelbare scholieren (13 t/m 15 jaar) kunnen zich inschrijven voor de 3,2 km. Voor meer informatie en vooraf inschrijven ga naar www.avmarvel.nl. Inschrijven kan ook via www.inschrijven.nl.

Bron : Atletiekvereniging Marvel
Meer atletiek nieuws >>>>


15-02-2018
 
 
42e Paasloop in Boxtel: nieuw parcours en nieuwe afstanden
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)