Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Inschrijving derde editie Dommelcross
 

 

Inschrijving geopend voor derde editie Dommelcross

“Deze hardloop cross moet definitief op de hardloop kalender!” Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 600 deelnemers vorig jaar.Dus heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma
Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis!
De jongste deelnemers starten om 10.00u, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.45u met de langere afstanden.
Een volledig programma overzicht is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.
Inschrijven
Vanaf 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers!

Nieuw! - Meierij Cross Circuit
Deze winter bundelen drie crosslopen hun krachten: O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meierij Cross Circuit. In december, januari en februari kun je drie keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel. Meer info is te vinden op onze website.

Auteur Marty van de Veerdonk
Meer atletiek nieuws >>>>


01-11-2018
 
 
Inschrijving geopend voor derde editie Dommelcross
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)