Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel
 

 

Lekker bewegen in de zomer!

In de zomerperiode heeft atletiekvereniging Marvel weer een mooi aanbod voor startende lopers en voor lopers met ervaring die een mooie prestatie willen neerzetten op de halve marathon tijdens de Marathon Eindhoven.

Samen trainen voor 1 doel: deĀ  21,1 km tijdens de Marathon Eindhoven
In de voorbereiding op de Marathon Eindhoven op 14 oktober 2018 is er een trainingsprogramma voor zowel de recreant als de ambitieuze loper. Je leert onder persoonlijke begeleiding beter hardlopen. Daardoor kan de loper zijn persoonlijke doelstelling halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record.
Het trainingsprogramma bestaat onder andere uit een persoonlijk schema en 12 weken specifieke trainingen met de mogelijkheid om 3 keer per week te lopen in een groep met dezelfde doelstelling. Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je bij de start al 12 kilometer kan hardlopen. De trainingen starten op 14 juli. Je kan eventueel meetrainen vanaf juni.
Meer informatie is te vinden op www.avmarvel.nl. Voor vragen: trainenvooreindhoven@avmarvel.nl

Lekker bewegen: Start to Run!
Vanaf 25 augustus organiseert Atletiek Vereniging Marvel weer de beginnerscursus Start to Run.
De cursus zorgt voor een gezonde en veilige start van het hardlopen. In 10 weken kan je een half uur hardlopen en 3 tot 5 km afleggen. Vele beginners zijn je al voorgegaan bij AV Marvel. De enthousiaste looptrainers en gezellige loopmaatjes van de startersgroep zorgen voor een motiverende en gezellige training. Samen werk je toe naar de afsluitende 'Start to Finish' loop op de 10e zaterdag.
Aanmelden bij Start to Run kan via https://www.yakultstarttorun.nl/ Via locatie Boxtel kom je bij de groep van Marvel terecht.

Bron : Atletiekvereniging Marvel
Meer atletiek nieuws >>>>


30-05-2018
 
 
Lekker bewegen in de zomer!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)