Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Profielloop 2018
 

 

Profielloop - 16 september derde editie

Op 16 september 2018 vindt de derde editie van de Profielloop in Gemonde, met als start- en finishlocatie VV Irene. Dit hardloop- en wandelevenement is 2 jaar geleden begonnen als een project van 2 scholieren, en is uitgegroeid tot jaarlijks sportevenement. Voor de hardlopers is er een Kidsrun (1 km), een route van 5.5 en een route 10 km. De afstanden voor de wandelaars zijn eveneens 5.5 en 10 km. 

De parcoursen gaan door het prachtige buitengebied van Gemonde, en zijn zeer gevarieerd. Lopers gaan langs de Dommel, door de bossen en tussen de maisvelden door; zowel over verharde als onverharde paden. Om 10.30 start de Kidsrun, gevolgd door de overige hardloop-onderdelen om 11.15. Om 11.30 zullen als laatste de wandelaars vertrekken.

Inschrijven voor de Profielloop gaat vooraf via www.profielloop.nl. De inschrijfgelden bedragen €4 voor het wandelen en €6 voor het hardlopen, inclusief fruit, koffie/thee en een herinnering. Bij het vooraf online inschrijven is inschrijven voor de Kidsrun gratis. Op de dag zelf kan voor €2 extra ook nog worden ingeschreven, op alle onderdelen. Nieuw dit jaar is de elektronische tijdwaarneming voor de hardlopers op de 5.5 & 10 km, door middel van chips in de startnummers.

Op www.profielloop.nl kunt u terecht voor filmpjes, foto’s en meer informatie. Hopelijk zien we u aan de start op 16 september, bij VV Irene in Gemonde!

Auteur David Monrout
Meer atletiek nieuws >>>>


23-07-2018
 
 
Profielloop - 16 september derde editie
 
 
 
Bekijk de archief foto`s 2017 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)