Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Paasloop 2019
 

 

22 April, 2e Paasdag FAC Paasloop met speciale aandacht voor de jeugd

Een mooie lenteloop langs de Dommel, door het buitengebied van Boxtel. Dat is de FAC Paasloop. Met een apart klassement voor 13- tot 15-jarigen is er dit keer extra aandacht voor deze leeftijdsgroep. De FAC Paasloop is een mooie mogelijkheid om de lente in te luiden met een gezellige hardloopwedstrijd. Zeker sinds vorig jaar het parcours vernieuwd is.

Na de start op de atletiekbaan lopen deelnemers door de groene dorpsrand van Boxtel en het buitengebied. Deelnemers aan de langste afstand pakken de fraaie Dommel-oversteek via de ‘hooibrug’ mee. Voor elke afstand is een ronde uitgezet. Er zijn dus routes van 10,5 km, 5,7 km en 1,2 km. Zo is de Paasloop een mooie uitdaging voor de wedstrijdatleet en tegelijk een gezellige evenement voor de recreatieve loper. Die kan ook kiezen voor de kortere afstand van 5,7 kilometer.

Voor de jeugd zijn er dit jaar voor het eerst twee afstanden met een apart klassement. De kidsrun van 1200 meter start om 10.30 uur. Voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar is er de ronde van 5,7 kilometer.

Dit jaar wordt voor het eerst gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. Daardoor kunnen alle deelnemers exacte netto tijd achter hun naam krijgen. Bij voorinschrijving voor 16 april krijg je korting en ontvang je op de dag van de wedstrijd een startnummer met je naam. Inschrijven kan ook nog op de dag van de wedstrijd.

Na afloop van de wedstrijd staat er een gratis drankje klaar voor alle deelnemers. Meer informatie en aanmelden kan via www.avmarvel.nl of direct inschrijven via www.inschrijven.nl Paasloop Boxtel.09-04-2019
 
 
22 April, 2e Paasdag FAC Paasloop met speciale aandacht voor de jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s 2018 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)