Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Marvel jeugd internationale FBK games
 

 

Marvel jeugd kwalificeert zich voor internationale FBK games!

De Fanny Blankers-Koen Games is het grootste internationale atletiekevenement van Nederland. Marvel is geselecteerd om een pupillen A team en een junioren-D team af te vaardigen tijdens de FBK-games op 9 juni. De pupillen en junioren van de atletiekvereniging beleefden daarom afgelopen week een speciale training. De organisatie van de FBK-games kwam naar Boxtel om een estafette challenge te houden. Hiermee zijn twee teams geselecteerd die op de wedstrijddag in het stadion in Hengelo lopen.

Bij de pupillen A bestaat het team uit Michaela Vermeij, Micah Hoeben, Tygo Janssens & Emma Verhoeven het snelste. Het junioren team bestaat uit: Lucy Nijenhof, Meindel van der Velden, Ellen van der Meijen en Jens Hoogedoorn. De jeugd wordt aangemoedigd door een groep Marvel leden en geïnteresseerden die de wedstrijd samen bezoeken.

Meer atletiek nieuws >>>>


19-05-2019
 
 
Marvel jeugd internationale FBK games
 
 
 
Bekijk de foto >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)