Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel
 

 

JRC sluit het seizoen af in aanwezigheid van Nederlands Team

Zaterdag 30 april vierden de leden van basketbalclub JRC het einde van het seizoen met de JRC Afterparty. Op deze dag stonden er verschillende activiteiten op het programma voor alle leden, oud-leden en andere betrokkenen van de club.

Voor de jeugdleden tot zestien jaar begon de dag met een clinic, waar de jonge spelers de basistechnieken bijgebracht kregen. Het speciale hierbij was dat de clinic verzorgd werd door een afvaardiging van het Nederlands Basketbalteam, wat afgelopen zomer nog deelnam aan het Europees Kampioenschap. Dankzij de sponsor van het Nederlands Team, Paul Meijering, tevens de vader van twee jeugdleden van de club, waren teammanager Peter van Noord en speler Yannick Franke naar Boxtel gekomen. Van Noord en Franke leerden de kinderen in groepen hoe ze nog betere spelers konden worden. Sommige spelers kregen zelfs individueel tips die ze direct toe konden passen. Na de clinic kregen de deelnemers allemaal een t-shirt en gingen de kinderen op de foto met Van Noord en Franke. Verschillende kinderen hadden hun eigen basketbal meegenomen om hierop de handtekeningen te laten zetten.

In de middag kwamen ook de leden vanaf zestien jaar in actie. Er was een onderling toernooi waarbij de leden verschillende sporten tegen elkaar speelden. Zo was er volleybal, badminton, tafeltennis en natuurlijk basketbal. Na een middag sporten werd de barbecue ontstoken en konden de leden genieten van een heerlijke maaltijd. De avond begon met een darttoernooi en werd afgesloten met een groot feest waarop de leden de leuke momenten van het afgelopen seizoen én deze geslaagde dag konden bespreken.


Auteur Frank Schellekens
Meer basketbal nieuws >>>>


 
30-04-2016
 
 
JRC sluit het seizoen af in aanwezigheid van Nederlands Team
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)