Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel MU16 - BC Waldric MU16 1
 

 

JRC Boxtel MU16 geen winst toch goed gespeeld tegen Waldric

De meiden onder 16 jaar hebben dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen, maar de tegenstander van vrijdag 20 november ook slechts 1 wedstrijd. Als er kansen zijn om de eerste overwinning te pakken is het vanavond. 

Onder leiding van coach Hanne Bos gaan de meiden gemotiveerd het veld op. Brutaal pakken de Boxtelse meiden de leiding en houden dit 3 kwarten vast. Het laatste kwart slaat de vermoeidheid toe en komt JRC niet meer tot mooie aanvallen. Het blijft puntje-puntje en er komt in de laatste seconden nog een 'halfcourt' schot van de thuisploeg, maar deze valt niet door de ring. Helaas blijft Mu16 zonder overwinning, maar wat hebben ze goed als team gespeeld. Die overwinning blijft vast niet lang uit.

Eindstand: 42-43

Auteur Steven Besuijen
Meer basketbal nieuws >>>>


20-11-2015
 
 
JRC Boxtel MU16 - BC Waldric MU16 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)