Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel H2 - BC Virtus H2
 

 

JRC Boxtel H2 verliest met 1 punt verschil van Virtus Werkendam

Boxtel - Vrijdagavond 20 november om 20:30 stonden de 2e teams van JRC en Virtus voor de 2e keer tegenover elkaar. In de eerste wedstrijd was het verschil 26 in het voordeel van Virtus. Voor de Boxtelse mannen was er dan ook veel aan gelegen om deze nederlaag weg te poetsen.

De wedstrijd start van 2 kanten erg moeizaam. Goede opties worden wel gecontroleerd, maar de kansen worden niet goed afgemaakt. Wel was het een stevige en snelle wedstrijd, waar de scheidsrechters hun handen vol aan hadden. Voornamelijk de gasten uit Werkendam waren het vaak oneens met de scheidsrechters, wat hen in de eerste helft al een technische fout opleverde. Hoe dan ook kwamen de teams in het 2e kwart makkelijker tot scoren, wat een gelijke ruststand opleverde.

In het derde kwart nemen de mannen uit Werkendam een paar flinke runs en lopen uit tot een gat van 13 punten. Hierna is het de beurt aan JRC. Door driepunters van de Boxtelse kant komen we erg dichtbij en hebben we met nog 17 seconden de bal. Helaas krijgen we de bal niet bij een schutter en verliezen we daarmee de aansluiting. Virtus dribbelt met enkele seconden op de klok de tijd uit en wint met 1 punt verschil.

Complimenten voor de scheidsrechters.

Eindstand: 68-69

Auteur Steven Besuijen
Meer basketbal nieuws >>>>


20-11-2015
 
 
JRC Boxtel H2 - BC Viritus H2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)