Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Smokkelhoek H1 - JRC Boxtel H2
 

 

JRC Boxtel heren 2 wint door ijskoud te blijven in ‘Money time’!

Kapelle – In de voortekenen van een winterse nacht zijn de heren en voertuigen van het tweede van Boxtel op pad zaterdag 16 januari gegaan voor de return tegen het eerste van Kapelle Vlak voor de kerst hebben eindigde de wedstrijd in 86-59 in het voordeel van JRC. Coaches Teun en Jaap van Loon benadrukten wel voor de wedstrijd dat er van onderschatting geen sprake mocht zijn. In Kapelle van het ‘vriezen en dooien hier is koploper Waldric ervaringsdeskundige van. Zij lieten eerder dure punten liggen in het Zeelands dorpje.

We starten de game met Miquel Oliveira, Corné Linssen, Victor ‘Tractor’ van Lokven, Willem van Loon en Jasper Verhoeven. Vanaf minuut 1 was het gelijk duidelijk.. Hier moeten we hard werken voor de punten en we zullen technisch goed moeten verdedigen om het werkbasketbal van Smokkelhoek af te stoppen en om uit de foutenlast te blijven. De scores in het begin komen van Victor die snel vertrekt uit de break en enkel foutief af te stoppen is en mag aanleggen vanaf de vrijeworplijn. Ook Smokkelhoek scoort wat rommelballen, maar dit kan niet voorkomen dat JRC uitloopt door scores van Willem, Erwin Reijnaerts en Steven Besuijen. Kai Elissen sluit het eerste kwart af met een voorsprong van 22-14.

Aan de start van het tweede kwart benadrukt Coach van Loon dat we geen makkelijke ballen meer weg mogen geven. Voornamelijk de nummer 12 van Smokkelhoek, een beer van een center, zullen we af moeten stoppen, doormiddel van een goede helpside. Smokkelhoek begint beter aan het tweede kwart, dan ZIJ waren geëindigd in het eerste kwart. Na een openingsscore van Erwin maken de gastheren een 7-1 run en wordt het gat in de score een stuk kleiner. Kai is inmiddels warm gedraaid en neemt zijn team op sleeptouw, samen met Erwin en Willem sprokkelen zij wat punten binnen, maar we konden niet voorkomen dat wij dit kwart verloren met 24-13. Ruststand 38-35 in het voordeel van de heren uit Kapelle.

Auteur Steven Besuijen
Meer basketbal nieuws >>>>


16-01-2016
 
 
Smokkelhoek H1 - JRC Boxtel H2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)