Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bladel H3 - JRC Boxtel H3
 

 

JRC Boxtel H3 sluit het seizoen af in stijl

Bladel – Zaterdag 22 april 2017 staat voor heren 3 in het teken van 3 dingen. 1: Winnen van Bladel om zo op basis van punten kampioen te zijn, in plaats van doelsaldo. 2: Het afschijt van routinier Jurrion Schellekens. 3: Frank Schellekens maakt na lang blessureleed zijn rentree.

Bij aankomst in Bladel zien we dat heren 3 niet de enige oranjehemden zijn. Ook de U14 van JRC is van de partij. Het belooft dan ook een leuke middag te worden. Beide teams zijn favoriet!

Bij heren 3 missen we Giel Mommers, Jannick Vaars en Jamal Trenidad. Verder zijn we compleet en starten we na een warming-up over het hele veld met Carlo Schoenmakers, Joris van den Brekel, Steven Besuijen, Wijnand van Zadelhoff en Jurrion Schellekens.

We beginnen rommelig, mede mogelijk gemaakt door 2 scheidsrechters die hun fluit nauwelijks gebruiken en veel contact toestaan. Hoogtepunten in dit kwart worden verzorgd door een uitstekend spelende Joris van den Brekel, die door zijn harde werken tot 2x toe vrij komt onder het bord en sierlijk weet af te ronden. Na het eerste kwart 10-12 in Boxtels voordeel.

Het tweede kwart veel van hetzelfde, waarbij kan worden opgemerkt dat, geestelijk vader van de Boxtelse kampioenen, Frank Schellekens zijn eerste punten scoort in 2017. Verder hadden de Bladelse mannen moeite met het afstoppen van Steven Besuijen die 3x achter elkaar scoort en een 5 punten voorsprong op het bord zet met de rust.

Het derde kwart is traditioneel ons slechtste kwart, maar dit was nu anders. JRC heeft vanaf het eerste moment controle, mede door het goed opzoeken van de grenzen bij de scheidsrechters. Dit leverde in ieder geval een gefrustreerde Bladelse coach op en een ontketende Robin Hulskes en Carlo Schoenmakers, die door steals, assists en driepunters de tweede helft domineerden. Het derde kwart werd dan ook gewonnen met 13-20, waardoor de laatste 10 minuten schriftelijk konden worden afgedaan. Telkens als de Bladelse mannen dichterbij kwamen, nam JRC het momentum weer over en zo werd de overwinning, 53-63 binnen gesleept.

In het vierde kwart een speciaal moment, Jurrion kreeg een publiekswissel! "Jurrion is een speler die veel facilitairmanagers van sportcomplexen in de omgeving niet snel vergeten, net als de spelers van heren 3. Zij mogen dan ook nog even met hem door op het trainingsveld. Jurrion blijft recreatief meedoen."

Het seizoen is nog niet helemaal klaar voor Boxtels derde team. Op 5 mei staat er een laatste beproeving, in Boxtel op het programma. Hier nemen de mannen het tegen elkaar op, gevolgd door een spectaculaire awardshow!

Topscores
Carlo Schoenmaker 18 punten
Robin Hulskes 13 punten
Steven Besuijen 11 punten
Wijnand van Zadelhoff 6 punten
Joris van den Brekel 5 punten
Jasper Verhoeven 4 punten
Frank Schellekens 2 punten
Peter van Zadelhoff 2 punten
Jurrion Schellekens 2 punten
 
 
 
 
 
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)