&

JRC Boxtel H3 - Attacus H4

JRC Boxtel H3 verliest in eigen hal van Attacus uit Veghel

Boxtel - Zondag 20 november stond de 2e ontmoeting met Attacus uit Veghel op het programma. Op het basketbalforum werd al de hele week uitgekeken naar deze wedstrijd, waar 2 teams die gelijkwaardig aan elkaar zijn elkaar zouden treffen. In de eerste wedstrijd van dit seizoen werd er door de Boxtelse mannen nipt gewonnen na een sterke comeback, nu was het devies gelijk scherp te starten en de tegenstander niet in de wedstrijd te laten komen. Deze wedstrijd moeten we het doen zonder de geblesseerde Jannick Vaars en de afwezige Joris van den Brekel en Jurrion Schellekens.

We starten met Carlo Schoenmakers, Frank Schellekens, Robin Hulskes, Jamal Trenidad en Steven Besuijen. We starten deze wedstrijd niet zo slecht als de eerste wedstrijd in Veghel, maar lopen wel tegen een kleine achterstand aan bij rust.

Het derde kwart zouden we het gat moeten dichten, maar we krijgen het verloop van de wedstrijd niet gekanteld en blijven dus net iets achter de feiten aanlopen. Eind van het 3e kwart staan we ook 11 punten achter.

Het 4e kwart wordt de wedstrijd on-sportiever en laten de Boxtelse jongens zich niet van hun beste kant zien door harde, en onnodige, fouten. Dit maakt dat we niet beter gaan spelen. De snelle, geforceerde, acties naar de ring vertalen zich ook niet in scores, waardoor JRC de wedstrijd verliest met 49-58.

De mannen moeten hun wonden likken, rug rechten en op naar de volgende wedstrijd 3-12-2016 om 11:00 uur in de Braken tegen het lager geplaatste BBC.

Auteur: Steven Besuijen