Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel H1 - BC Almonte H1
 

 

Slecht weekend voor basketballers JRC Boxtel  

Boxtel – zaterdag 10 november speelde zowel de heren 1 als dames 1 van JRC thuis tegen directe concurrenten op de ranglijst. Dames 1 ontving BC Vlissingen en heren 1 ontving Almonte uit Eindhoven.
Dames 1 speelt dit seizoen attractief basketbal, mede door een fanatieke full court verdediging. Ook in de wedstrijd tegen het ervaren Vlissingen gingen de dames uit Boxtel, hard werkend van start en gaat het gelijk op tot 6-7. Daarna pakt Vlissingen een voorsprong van ruim 10 punten. JRC komt in de wedstrijd nog meerdere malen dichtbij, maar de ervaring bij Vlissingen trekt de wedstrijd binnen. Eindstand 76-83. Topscorer is Stephanie Janssen met 13 punten.

Heren 1 moest het doen zonder coach Steven Besuijen en reserve aanvoerder Kai Elissen.  Felix Clercx neemt de rol van coach over en Jasper Verhoeven, complementeert het team. De start is perfect! Aan de hand van Jaap van Loon en Wouter Doppenberg start JRC met een 14-0 run, maar Almonte vecht zich in de wedstrijd en komt puntje voor puntje terug op de thuisploeg. Met rust is het dan ook 30-30.
Het blijft de gehele wedstrijd spannend, waar Almonte uiteindelijk aan het langste eind trekt. Eindstand 60-62. Topscorer met 16 punten is Jaap van Loon.
Komend weekend zijn beide teams vrij. Op zaterdag 24 november speelt Dames 1 uit tegen Bumpers uit Sittard en heren 1 mag naar Breda voor de wedstrijd tegen Barons.

Meer basketbal nieuws >>>>


10-11-2018
 
 
JRC Boxtel H1 - BC Almonte H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)