Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel VR1 - BC Kimbra VR1
 

 

Dames 1 van JRC winnen de kraker tegen nummer 2 BC Kimbria.

Boxtel - De Dames van JRC ontvingen, zondag middag het hoger geplaatste BC Kimbria uit Maastricht. Hier werd uit met 9 punten verschil verloren, makkelijk zou het dan ook niet worden.Vanaf minuut 1 is het in deze kraker een puntje-puntje wedstrijd waarin het eerste kwart Kim Latten en Nicki Ackermans belangrijk zijn in het scoreverloop. Na een driepunter van Maureen Vessies komt de stand na het eerste kwart op 14-14.

In het tweede kwart laat ook Mariƫlle van Rosmalen zich gelden door de verdediging goed aan te trekken. Aanvallend is het weer Ackermans die regelmatig tot scoren komt, waar ook Marleen Stoetzer een flinke duit in het zakje doet. We gaan rusten met een voorsprong van 34-29.

Na de thee is de opening nog voor BC Kimbria, maar daarna is het de beurt aan JRC die aan de hand van Matske Clercx en Stephanie Janssen een 9-2 run maken en een kleine voorsprong behouden. Toch is het BC Kimbria wat aan het einde van het kwart nog een keer aanzet en denkt af te sluiten met een gelijke stand, maar hier weet Clercx met een goede driepunter een stokje voor te steken. We gaan het 4e en beslissende kwart in met een stand van 48-45.

Het 4e kwart staat vol met spanning en er worden veel persoonlijke fouten gefloten (18 in dit kwart), waardoor de wedstrijd vanaf de vrijeworplijn wordt beslist. Hier toont JRC zich expert en wordt de wedstrijd verdient gewonnen met 63-51.

Topscorer aan Boxtelse kant in Nicki Ackermans met 19 punten, waar ook Matske Clercx belangrijk is met 12 punten op haar naam.

Meer basketbal nieuws >>>>


27-01-2019
 
 
JRC Boxtel VR1 - BC Kimbra VR1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)