Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pentatlontoernooi 2014
 

 

Pentatlontoernooi 2014

Na een jaar van afwezigheid heeft een groep enthousiaste biljartliefhebbers de (biljart)handschoen weer opgepakt onder de naam BPC (“Brukels Pentathlon Clubke”). De grootste verandering ten op zichten van andere jaren is dat de netto opbrengsten en de loterij worden gedoneerd aan de stichting “Vrienden van Hospice Boxtel”. Deze stichting zorgt er onder andere voor, middels donaties, dat het Hospice  een huiselijke, warme inrichting krijgt waar iedereen zich thuis zal voelen. Meer info: www.hospiceboxtel.nl

Afgelopen weekend zijn de eerste poulewedstrijden gespeeld van het 9e Pentatlontoernooi. Onder grote publieke belangstelling hebben de biljarters hun eerste wedstrijden gespeeld. Sommige met goede, sommige met iets minder goede prestaties, maar dat mag de pret niet drukken. Met het goede doel in het achterhoofd en een gezellig sfeer onderling was het eerste weekend helemaal geslaagd!

Wij willen dan ook iedereen uitnodigen om het goede doel, maar ook de biljarters te komen ondersteunen. Voor mooie biljartprestaties, leuk gezelschap en een prettige gezellige sfeer moet je aanstaand weekend zijn in Partycentrum – Café de Adelaar.

Aanvangstijden wedstrijden
12-09: 18:00 uur (poulewedstrijden)
13-09: 12:00 uur (poulewedstrijden + kwartfinales)
14-09: 12:00 uur (halve finales + finales)

Omdat er op vrijdag 12 september nog poulewedstrijden worden gespeeld, zijn nog niet alle geplaatste spelers bekend. Degene die al wel geplaatst zijn staan hieronder vermeld per klasse, per poule:

Klasse A
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: Bart Wellerd en Rene van Hak

Klasse B
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: Jan van de Boogaard
Poule 3: nog niet bekend
Poule 4: nog niet bekend

Klasse C
Poule 1: Pedro van de Braak
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: Eric van Weert en Albert van de Sande
Poule 4: nog niet bekend

Klasse D
Poule 1: nog niet bekend
Poule 2: nog niet bekend
Poule 3: nog niet bekend

 

Auteur Bart Wellerd
Meer biljart sport nieuws >>>>


12-09-2014
 
 
Pentatlontoernooi 2014
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)