Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pentatlontoernooi 2014
 

 

“Biljartend Boxtel haalt veel geld op”

Voor alweer de 9e keer werd in CafĂ©-Partycentrum “De Adelaar” het Boxtelse Pentatlontoernooi georganiseerd. Na een jaar van afwezigheid heeft een groep enthousiaste biljartliefhebbers de (biljart)handschoen weer opgepakt onder de naam BPC (Brukels Pentatlon Clubke).

Grootste verandering ten op zichten van andere jaren is dat de netto opbrengsten worden gedoneerd aan de stichting “Vrienden van Hospice Boxtel”. Deze stichting zorgt er onder andere voor, middels donaties, dat de Hospice een huiselijke en warme inrichting krijgt waar iedereen zich thuis zal voelen. De donaties worden ook gebruikt voor de aanschaf van hulpmiddelen voor de bewoners, zoals b.v. een passieve bedlift . Meer info: www.hospiceboxtel.nl

De afgelopen twee weekenden hebben 56 deelnemers gestreden in vier klassen om te bepalen wie er uiteindelijk kampioen zou gaan worden per klassen.

D-klasse
In de D-klasse wist in de halve finale Gijs van Houtum te winnen van Hans Willems. De andere halve finale werd gewonnen door Wilma van Schijndel die een sterk spelende Monique Drost de baas was.
In de finale was van Houtum iets meer zijn zenuwen de baas en wist hij voor de eerste keer het toernooi op zijn naam te schrijven.

C-klasse
In de C-klasse was Albert van de Sanden (winnaar in 2008 D-klasse) een maatje te groot voor Pedro van de Braak in de halve finale. De andere halve finale ging tussen Bram Mutsearts en Eric van Weert. Publiekslieveling van Weert was erg goed in vorm en won van Mutsearts en plaatste zich in de finale tegen van de Sanden.
In de finale nam van Weert zijn goede vorm mee en liet van de Sanden met legen handen staan. Van Weert wist ook voor de eerste keer het toernooi op zijn naam te schrijven.

Auteur Bart Wellerd
Meer biljart sport nieuws >>>>


14-09-2014
 
 
Pentatlontoernooi 2014
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)