Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pentathlontoernooi 2014
 

 

Negende editie Boxtelse Pentathlontoernooi

Voor alweer de negende keer wordt er in Café-Partycentrum “De Adelaar” het Boxtelse Pentathlontoernooi georganiseerd. Na een jaar van afwezigheid heeft een groep enthousiaste biljartliefhebbers de (biljart)handschoen weer opgepakt onder de naam BPC (“Brukels Pentathlon Clubke”).

Grootste verandering ten op zichten van andere jaren is dat de netto opbrengsten en de loterij worden gedoneerd aan de stichting “Vrienden van Hospice Boxtel”. Deze stichting zorgt er onder andere voor, middels donaties, dat het Hospice een huiselijke, warme inrichting krijgt waar iedereen zich thuis zal voelen. De donaties worden ook gebruikt voor de aanschaf van hulpmiddelen voor de bewoners, zoals b.v. een passieve bedlift . De inrichting van de tuin is ook tot stand kunnen komen door diverse donaties.
Meer info: www.hospiceboxtel.nl

Het toernooi wordt dit jaar gespeeld over twee weekenden;
5, 6 en 7 september 2014
12, 13 en 14 september 2014 (finale weekend)

Deelname aan dit toernooi staat open voor iedere liefhebber van de biljart sport uit Boxtel en omgeving. Inschrijven kan bij Café-Partycentrum “De Adelaar”, Baroniestraat 75 te Boxtel. Inschrijfgeld voor deelname bedraagt € 10,- en dient bij inschrijving te worden voldaan. De sluitingsdatum is 31 juli.

De deelnemers worden ingedeeld in vier klasse waar men zich kan plaatsen voor de finaleronden. De eindfinale van elke klasse wordt op zondag 14 september gespeeld.

Auteur B Wellerd
Meer biljart nieuws >>>>


07-09-2014
 
 
Pentathlontoernooi 2014
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)