Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Succesvol 32e Biljart marathon
 

 

F. Hasbani wint 32e biljart Marathon 2011Vrijdag 14 oktober in de vroege morgen werden de eerste biljart partijen van de 32e biljart marathon in Kloosterhof te Liempde gespeeld .
De organisatie die al die jaren heeft getoond dat ze een feilloos biljart toernooi kunnen organiseren hebben het ook dit jaar wederom hun kwaliteiten laten zien.
54 biljarters hadden zich ingeschreven die verdeeld waren over 6 poules.
De deelnemers kwamen uit Gemonde, Esch, Liempde, en Boxtel die op een sportieve en ongedwongen sfeer de dag door brachten om uiteindelijk de beste biljarter te worden.
Rond 18:00 uur was het zover na vele partijen spelen waren de finalisten bekend F.Hasbani tegen T.Troeyen.
De toeschouwende biljarters liefhebbers werden getrakteerd op een mooie en spannende finale die uit eindelijk werd gewonnen door F. Hasbani die net iets sterker te speelde dan T.Troeyen zodat de titel naar F.Hasbani ging.
De wethouder Willie van de Langenberg van sportzaken was speciaal voor dit fantastisch sport evement aanwezig die  merkbaar onder de indruk was hoe hoog niveau de finalisten speelde.
Uiteindelijk kregen winnaars na veel lovende woorden de prijzen overhandigd van de wethouder Wille van de Langenberg die beloofde volgend jaar wederom van de partij te zijn.

Wederom was het biljart marathon 2011 in het Kloosterhof Liempde een succes!

Uitslagen
   
1e plaats F.Hasbani
2e plaats T.Troeyen
3e plaats B.Braken
4e plaats W.van de Langenberg
5e plaats A.Vromans
6e plaats B.Hellings
7e plaats A.van Gemert
8e plaats SJ.van de LaarAuteur : boxteldigitaal

 

14-10-2011
 
 
F.Hasbani veroverde de 32e marathon titel 2011
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)